Je komt hiervoor in aanmerking als je vanwege angst of schaamte de stap niet durft te zetten om naar je huisarts of psycholoog te gaan, en je last hebt van somberheid en/of angstklachten.

De behandeling volg je volledig online door chatsessies, een online behandelmodule en opdrachten. Je krijgt een vaste therapeut die je gedurende de behandeling zal begeleiden. Uit wetenschappelijk onderzoek weten we dat een begeleide online behandeling even effectief kan zijn als behandeling op locatie. De behandeling zal ongeveer 6 tot 14 weken in beslag nemen.

De behandeling wordt vergoed vanuit subsidie van Zorginstituut Nederland en is voor jou kosteloos. Er wordt geen aanspraak gedaan op je zorgverzekering. Je moet hiervoor wel minimaal 18 jaar zijn. Bekijk hier onze  Algemene voorwaarden anonieme hulp. Voor vragen over de anonieme hulp kun je terecht bij anoniem@fortagroep.nl

Om je aan te melden vul je een korte vragenlijst in door op de knop hieronder te klikken. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld wordt je aanmelding verwerkt. Er wordt contact met je opgenomen op het door jou opgegeven e-mailadres.

Je kunt gebruik maken van een zelfbedachte Nickname. Je kunt er ook voor kiezen een nieuw e-mailadres aan te maken met je zelfbedachte Nickname.

Voor andere problemen kun je anoniem terecht bij: